0

Takipçi siteleri vs. uğraşmadan jQuery kodu kullanarak takipçi kasabilirsiniz.

Öncelikle herhangi bir profilin takip ettikleri yada takipçi listesini açıyoruz.


Karşımıza profiller çıkıyor. Ne kadar kişi takip etmek-unflamak istiyorsak sayfayı o kadar aşağı indiriyoruz. (Space tuşuna basılı tutarak sayfayı aşağı indirebilirsiniz.)


Sayfanın herhangi bir yerine sağ tıklayarak öğeyi denetleyi seçiyoruz.


Sayfanın alt kısmında bir pencere açılacak, pencerenin üst kısmında Console'u seçiyoruz. Ve takip kodunu yapıştırıp enter'a basıyoruz. Kendi otomatik olarak sırayla takip etmeye başlıyor. 

(Bu pencereyi direk f12 tuşuna basarakta açabilirsiniz.)


KODLAR;

TAKİP ETME KODU;
__cnt__=0; jQuery('.stream span.button-text, span.follow-text').each(function (i, ele) { ele = jQuery(ele); if (ele.css('display')!='block') {console.log('already following:', i); return;} setTimeout(function () {ele.click();}, __cnt__++*500); });

TAKİP BIRAKMA KODU;
$(document).ready(function () {var mintiktakibibirak2014 = $(".ProfileCard-content button.follow-button").length;var mintiktakibibirak = 0;var takipbirak = setInterval(function () {if (mintiktakibibirak > mintiktakibibirak2014) {clearInterval(takipbirak);return}$(".ProfileCard-content button.follow-button").eq(mintiktakibibirak).find('span.unfollow-text').trigger("click");mintiktakibibirak++;

}, 250);});

TAKİP BIRAKMA KODU 2;
(Bu kod hem sayfayı otomatik kaydırıp hemde takibi bırakıyor.)
setInterval(function () {t = $(".following").find(".follow-button");if (!t[0]) {window.scrollTo(0, $(document).height());} else {console.log(t.attr("class"));t.trigger("click");}}, 1000)

Yorum Gönder Blogger

 
Top